Futóverseny
0 : 0 : 0

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Felcsúti Futam égisze alatt olyan eseményt hoztunk létre közösségünk számára, amely szívünkhöz két közel álló témát is felkarol: az egészséges életmódot és a jótékonyságot.

A Felcsút Községi Önkormányzat rendkívül fontosnak tartja, hogy támogassa az egészségmegőrzést szolgáló programokat, fejlessze az ehhez szükséges eszközöket, így a falu lakóit mozgásra ösztönözze.

Mozduljon hát önmagáért, a közösségért és egy jó ügyért! Élvezze a Váli-völgy gyönyörű természeti környezetét, közös otthonunk szépségét, hiszen e közben a futás kellemes terhe is elvész.

Felcsúti Futam – Jótékonysági futóverseny

Idén második alkalommal kerül sor a ’Csúti Vigasság - Mozdul a falu keretein belül a Felcsúti Futam hagyományteremtő futóversenyre. Lehetőség van egyéni és csapatnevezésre, 5 és 10 km-es távokon. A Felcsút Községi Önkormányzat minden egyéni jelentkezés után 1000 forinttal, minden csapatjelentkezés után pedig 5000 forinttal támogatja a bicskei Kutyaovi Állatvédő Egyesületet.

Info

Információk

Várjuk az egyéni indulók, és a maximum 5 főből álló csapatok jelentkezését.
Rajt: 2019.09.28. (szombat) 8:30
Helyszín: Tamássy-Margalit Kúria mögött
Távok: 5 km, 10 km
Nevezési határidő:
2019.09.16.

Bővebben
Nevezés

NevezésA Felcsúti Futam futóversenyre a regisztráció gombra kattintva tudja elküldeni nevezését.

Regisztráció
Térkép

Térkép


Az alábbi térkép jelöli, hogy hol található a Tamássy-Margalit Kúria, ahonnan indul a verseny, majd az egy vagy két 5 km-es kör megtétele után ide érnek célba a versenyzők.

Bővebben

Térkép

Az alábbi térképen jelöli, hogy hol található a Tamássy-Margalit kúria, ahonnan indul a verseny, majd az egy vagy két 5 km-es kör megtétele után ide érnek célba a versenyzők.

Gyerekek

’Csúti Vigasság

2019.09.28-án rendezzük meg a negyedik ’Csúti Vigasság - Mozdul a falu eseményt. Ezúttal is változatos programokkal, kézműves kiállítókkal, versenyekkel, zenei koncertekkel készülünk kicsiknek és nagyoknak.

Info

ProgramTekintse meg a programokat a "Bővebben" gombra kattintva!

Bővebben
Történet

TörténeteNégy éve elmaradhatatlan eseménye a felcsúti nyár végének a ’Csúti Vigasság – Mozdul a falu.

Bővebben
Történet

Története

Négy éve elmaradhatatlan eseménye a felcsúti nyár végének a ’Csúti Vigasság – Mozdul a falu. Az árnyas, fás, ikonikus Tamássy-Margalit Kúria és parkja ad otthont minden évben a színes programoknak.
A visszatérő helyi fellépők mellett mindig készültünk országosan ismert zenészekkel. Vendégünk volt többek között az Ámokfutók, UFO együttes, Hip Hop Boys és Kerozin.
Nagy büszkeséggel töltenek el minket a helyi közösségek sikerei, így nagy örömmel várjuk minden évben a Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo Egyesület bemutatóját is, akik számos hazai és nemzetközi megmérettetésről tértek haza érmekkel.
A kirakodóvásárban a környékbeli termelők értékesítik portékáikat, házi készítésű lekvárokat, szörpöket, édességet és kézműves termékeiket. Ha hagyományokról, és azok megőrzéséről van szó, meg kell említenünk a néptánccsoportokat és dalköröket, akik csodálatos koreográfiájukkal és énekhangjukkal szintén gondoskodnak a program változatosságáról és belopják magukat a nézők szívébe.
A mozgás is nagy szerephez jut ezen a napon: a Felcsúti Futam futóverseny biztosítja a lendületes kezdést, ami után még jobban esnek a frissítő italok és finom ételek. Az éhes látogatókat ökörsütés, a bátrakat chilipaprika-evő verseny, az ínyenceket főzőverseny várja.
Természetesen igyekszünk kedveskedni a legkissebbekknek is, élményfestéssel, ugrálóvárral, bohóccal, gyermek koncertekkel, akadálypályával és még sok izgalmas programmal.
Ha szeretne Ön is a hagyományok részévé válni és jól szórakozni, várjuk sok szeretettel 2019.09.28-án.

Kapcsolat

Az esemény szervezője a Flamingo 24 Kft. Felmerülő kérdés esetén írjon nekünk a marketing@flamingo24.hu e-mail címre!

Minden jog fenntartva a Flamingo 24 Kft. részére!
Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Adatkezelési tájékoztató